Een karakteristiek hotel in het hartje van de Belgische Ardennen.

Op zoek naar rust en ontspanning langs de oevers van de Semois ?

Ontdek hier één van de fraaiste plekjes van de Belgische Ardennen en laak kennis met de geneugten van de natuur en de smaak van onze culinaire gerechten in ons authentiek charmehotel.

Ons hotel biedt u de ideale plek voor een romantisch uitje, familiereünie en seminaries waar u tot alle rust kan genieten van de natuur, cultuur en gastronomie.

Het hotel

Ons hotel beschikt over 14 sfeervolle twee- of driepersoonskamers met uitzicht op de rivier en het bos. In ons ruime aanbod van type kamers vindt u ongetwijfeld een kamer die het meest aan uw verwachtingen voldoet.

Ontdek ons hotel

Het restaurant

Laat u verrassen door de culinaire gerechten in ons restaurant "Aux Comtes de Chiny". Met veel passie, gedrevenheid en groot talent, zullen zij er alles aan doen om uw smaakpapillen te verwennen.

Ontdek ons restaurant

Ontdek deze maand

Special Kerstmis en Nieuwjaar

Special Kerstmis en Nieuwjaar

Zachtheid en romantiek Voor een onvergetelijke kerstavond aan de rand van het water. Geniet van een culinair verblijf van 2 nachten in de woestijn . New Year's Eve Wij serveren een diner service van 6 behalve met kaarslicht aperitief in een warme sfeer van de viering,...

read more

Tijd om Hunting

La forêt s'est parée de ses plus belles robes pour vous accueillir pour un séjour gastronomique au bord de la Semois sur le thème de "La Chasse".  Marcassin, chevreuil, biche en provenance de nos terroirs de Gaume et Ardenne seront à l’honneur dans notre restaurant....

read more

Deals van de graven van Chiny

Blijf Escapade en Gaume

Gaume , ook wel "kleine Belgische Provence ' zal u verleiden met zijn micro - klimaat en de charmante dorpjes gekleurd zand als Chassepierre en Torgny . Ons hotel is gunstig gelegen in Gaume grens, biedt een verblijf van 4 nachten in halfpension perfect voor de tijd...

read more

Ce site utilise des cookies. Vous pouvez paramétrer vos préférences de cookie ci-dessous. Plus d'informations sur notre Politique de protection de données. En continuant de naviguer sur le site, vous déclarez accepter leur utilisation.

x
©