LA MISTINGUETT

Al onze bieren worden gebrouwen volgens de traditionele mout en hop zonder toevoeging van kruiden methoden , gekarameliseerde suiker , smaakversterkers, kleurstoffen , conserveringsmiddelen of andere toevoegingen . De bieren worden gefermenteerd in de flessen of vaten , ongefilterde en ongepasteuriseerde . Deze gedragsregels we leggen garantie unieke smaak en geur kwaliteiten en produceren karakter bieren die zullen genieten van de amateurs .

Huwelijk van een Engels en Duits hop , geeft ze een subtiele neus , koele en goed gehopt . Haar delicate blond – gouden gewaad onthult zijn eenvoudig en sober karakter . In de mond , droge bier en rond tegelijk , waardoor een uitgebalanceerde smaak waardoor het zeer toegankelijk. fraiche diende als een tulp glas , maar lest en laat uit de hals van de beste geur.

 

  • Style : Pils
  • kleur : goud
  • alcohol : 6,5 % vol.
  • bitterheid : 36 EBU
  • hop : Brewers Gold, Pioneer
  • temperatuur : 6-8°C
  • glas : Tulip glas van de brouwerij

Voor meer informatie : Brasserie Sainte-Hélène SPRL | Rue d’Arlon 17A | 6820 Florenville | Tél +32 (0)61 46 45 43 | Fax +32 (0)61 21 91 26

Ce site utilise des cookies. Vous pouvez paramétrer vos préférences de cookie ci-dessous. Plus d'informations sur notre Politique de protection de données. En continuant de naviguer sur le site, vous déclarez accepter leur utilisation.

x
©