Een terras voor lekkerbekken aan de oevers van de Semois

Na uw terugkeer van een wandeling in het bos of een kajaktocht, wat is er dan beter dan uitrusen op een terras aan het water. Genieten van een warme kop chocolademelk en eventueel een pannenkoek of misschien een lekker streekbiertje vergezeld van lokale kazen.

Het grote terras van “Aux Comtes de Chiny” is ideaal gelegen aan de oevers van de Semois.  Het ligt dichtbij het startpunt van bewegwijzerde wandelingen en kajaktochten.  We heten u welkom voor een moment van ontspanning met de nodige lekkernijen.

  • Ons menu “snacks” biedt een ruime keuze aan snacks, salades, lokale charcuterie en kazen, pannenkoeken, ijs, …
  • Ons menu “Drankkaart” zet onze streekbieren boven aan de lijst waaronder uiteraard Orval van de beroemde abdij van Orval uit de buurt. Elke maand plaatsen we een ambachtelijke streekbier in de schijnwerpers. We verrassen u daarnaast met een breed aanbod van cocktails, aperitieven en sterke dranken.

En als het regent?
Geen zorgen! In de gezellige bar serveren Aurélia en Emmanuel u een glaasje ‘comfort’.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Ce site utilise des cookies. Vous pouvez paramétrer vos préférences de cookie ci-dessous. Plus d'informations sur notre Politique de protection de données. En continuant de naviguer sur le site, vous déclarez accepter leur utilisation.

x
©