Een karakteristiek hotel in het hartje van de Belgische Ardennen.

Op zoek naar rust en ontspanning langs de oevers van de Semois ?

Ontdek hier één van de fraaiste plekjes van de Belgische Ardennen en laak kennis met de geneugten van de natuur en de smaak van onze culinaire gerechten in ons authentiek charmehotel.

Ons hotel biedt u de ideale plek voor een romantisch uitje, familiereünie en seminaries waar u tot alle rust kan genieten van de natuur, cultuur en gastronomie.

Het hotel

Ons hotel beschikt over 14 sfeervolle twee- of driepersoonskamers met uitzicht op de rivier en het bos. In ons ruime aanbod van type kamers vindt u ongetwijfeld een kamer die het meest aan uw verwachtingen voldoet.

Ontdek ons hotel

Het restaurant

Laat u verrassen door de culinaire gerechten in ons restaurant "Aux Comtes de Chiny". Met veel passie, gedrevenheid en groot talent, zullen zij er alles aan doen om uw smaakpapillen te verwennen.

Ontdek ons restaurant

Ontdek deze maand

Valentine Aanbod

Valentine Aanbod

Verras je geliefde of je liefde door het nemen haar mee naar de waterkant in het hart van het bos voor een romantisch diner-ervaring. Op het programma: boswandelingen, mountainbiken, kajakken of ontspannen in onze kamers met uitzicht en lekker eten 5 of 6 gangen... read more

Deals van de graven van Chiny

Blijf Escapade en Gaume

Blijf Escapade en Gaume

Gaume , ook wel “kleine Belgische Provence ‘ zal u verleiden met zijn micro – klimaat en de charmante dorpjes gekleurd zand als Chassepierre en Torgny . Ons hotel is gunstig gelegen in Gaume grens, biedt een verblijf van 4 nachten in halfpension... read more